MišMaš

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

30.12.2012

Nedeľa. Zajtra koniec starého roka. Príde začiatok niečoho nového. Niečoho neznámeho. Máme sa tešiť? Alebo sa báť?
Dnešok zas obyčajný deň. Trochu som si pospala dlhšie než zvyčajne, do pol desiatej :) Bolo to fajn, keďže som sa v noci často budila, či už brácho prišiel. Zas išiel niekde do mesta "pařit". Bohvie kde, bohvie s kým. Pred pol štvrtou nad ránom som mu poslala sms, kedy  príde. Na to mi odpísal, že zajtra. A v tom som začula výťah, bolo mi jasné, že už ide domov, robil si zo mňa srandu. Rýchlo som sa zahrabala pod paplon, aby si myslel, že spím. Cítila som sa trápne, že sa o neho bojím, keďže máme taký vzťah aký máme. Hlúpe.
A zas som celý deň nič nerobila, posteľ, notebook, filmy, facebook. Nič iné. Ooooo áno, samozrejme, každú chvíľu chladnička, kapustnica, údené, zemiakový šalát, rezne. No doprajem si, raz za rok. Za tieto sviatky som videla toľko filmov, že to neviem ani spočítať. Bolo toho toľko, že si nespomeniem, čo som pozerala dnes ráno. Mala by som sa hanbiť, ale tak čo už. Po Novom roku zas len práca práca práca.
O tretej som zobrala psiska malého rozmaznaného, že sa ideme trošku prejsť, aspoň dole na cestu. Na pol hodinku. Prechádzka mi fakt dobre padla, byť chvíľu na vzduchu, uvoľniť mysel a na nad ničím neuvažovať. Prešli sme sa kúsok aj cez lesík, čo bola osudová chyba, keďže je vonku parádne namrznuté a ja som si obula moje "skejťácke" DC botičky s rovnou hladkou podrážkou. Celkom adrenalín. Ešteže havo sa "vôbec" neťahal. No mala som čo robiť udržať sa na nohách. Ale tak čo, prežili sme :) Len keby sa mu potom chcelo ísť domov, zas som mala výčitky svedomia, že ho musím ťahať za sebou. On by bol vonku najradšej 24/7, chlpáč besný. Myslela som, že prídeme domov a pôjde spať. Ale to by nebol on, zas pišťanie pred špajzou, pri sporáku, no kopec srandy s chalanom. Ale teraz na chvílku zaspal, všetci odišli, tak tu má klud. Alebo žeby nie? Žeby zas skučal na chodbe? aaaach jaj, raz ma z neho isto porazí. Teraz neviem, čo je horšie. Či to jeho pišťanie alebo tie tri decká u babky, čo sa hodinu vkuse naháňali okolo stola a zvonili vianočným zvončekom....
A kdeže sú všetci? no to tu zas bolo Rodeo dnes.  Máti sa zobrala, že kdesi ide, tatko zas bordel, kde sa zas ide vláčiť, do toho brácho výhražky, že si balí kufor a odchádza. Takže sa tu asi pol hodinu takto vadili, škriekali, a podobne (na čo som sa ja zavrela do izby a hrala jednu z tých "inteligentných a zmysluplných" hier na Fuckbooku).  Nakoniec brácho išiel s ňou do obchoďáku (aj keď si myslím, že pôvodne tam namierené určite nemala, ale tak jej treba). A tatko na pivo, klasika. Medzitým nezabudol mať niekoľko blbých poznámok na adresu Máti. K čomu som sa mu vyjadrila asi takým štýlom, nech si to riešia medzi sebou a mňa do toho neťahajú. Pokračoval síce ďalej, ale ja som to neriešila.
A ešte sme stihli s Drahým poriešiť zajtrajšok, tj Silvester. Nakoniec ideme teda do Time-u, uzavretá spoločnosť, vstupné síce 5éčiek (čo mne sa moc nepozdávalo, keďže v cene nič neni, len Bowling a ten ja nehrám), ideme s Chemlonom a jeho novou polovičkou, tak som zvedavá, čo to bude za večer. Úprimne povedané, moc sa mi do toho nechce ísť, celkovo nemám v poslednom čase náladu sa baviť, keďže sa veci majú tak ako sa majú.
Večer sme mali ísť von, na pivko, vypnúť trochen, ale nikde sa nejde, keďže som si dovolila opindať výšku vstupného na zajtra a niekomu potom uleteli včely, z čoho som vážne "nadšená". Dúfala som, že dnešok nebudem musieť stráviť doma s rodinkou úžasných. Sakra, prídem tu o nervy raz. Fakt tu nechcem byť. Ale nútiť niekoho, aby išiel von, nemôžem... Ďalší zasraný deň. Asi si dám nejaké tabletky na spanie a zalomím to. Samozrejme, pri filme. Ak sa teda nájde ešte nejaký, čo som nevidela..
A držím si dnes palce, podala som si na Fortune tri tikety, tak možno niečo bude :) Možno jediný pozitívny bod dnešného dňa.

Dni moje každodenné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014